Tipstolvan i Pålsjö Skog är en tipspromenad som är avsedd för och anpassad till hela familjen. Trevlig gemenskap, frisk luft och rörelse (gång) i långsam, måttlig eller snabb takt är väsentliga ingredienser.

Tipstolvan är en tipspromenad utmed en snitslad bana med 12 frågor utplacerade längs banan. Banan är olika från söndag till söndag och läggs alltid med tanke på att familjer med barnvagn, rullstol m.m. skall kunna delta.

Frågorna är av varierande svårhetsgrad och täcker många olika områden. De yngsta barnen har sin egen tävling som innebär at de skall räkna gubbar (smileys) på frågebladen. Priser delas ut dels till de som har klarat frågorna bäst, men lottas dessutom ut bland alla deltagare oberoende av resultat.

Tipstolvan arrangeras varje söndag under vår- och höstsäsongen. Varje säsong omfattar ca 13 veckor och bjuder på underbara upplevelser i ”skogen” när den är som bäst.

Alla deltagare som har genomfört promenaden bjuds på en mugg kaffe (ett glas saft) och en liten kaka (ingår i deltagaravgiften).

Start: sker från planen framför förskolan vid tennisbanorna.
Starttid: kl 10:00 - 12:00.

Mål: är på samma plats som starten och dras in kl 13:00.

Deltagaravgift: 25:- för vuxna och 10:- för barn/ungdomar upp till 16 år.

Höstsäsongen 2020: Tipstolvan kommer att under HÖSTSÄSONGEN 2020 arrangeras från och med söndagen den 6 september till och med söndagen den 29 november.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen.

Styrelsen

Info som PDF-fil

Karta till startplatsen

Resultat-Vinnare som PDF-fil